Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, după ce a rămas premier și a trecut prima moțiune: 'Românii doar asta trebuie să ştie! Rămân cel mai mare inamic al PSD'

florin citu

Premierul Florin Cîţu a afirmat că eşecul moţiunii de cenzură era unul previzibil, al Alianţei PSD - AUR. „O moţiune de faţadă, în care nici Marcel Ciolacu nu a crezut, măcar”, a adăugat şeful Guvernului.

„Eşec previzibil al Alianţei PSD - AUR! Moţiunea de cenzură împotriva acestui Guvern a picat. O moţiune de faţadă, în care nici Marcel Ciolacu nu a crezut, măcar. Românii doar asta trebuie să ştie! Guvernul pe care îl conduc va lua în continuare cele mai bune măsuri, va face investiţii, va face reforme! Rămân cel mai mare inamic al PSD”, a scris Florin Cîţu, marţi pe Facebook.

Citește și: Ludovic Orban, după ce moțiunea de cenzură a picat la diferență mare: 'A fost un balon de săpun. Azi s-a spart'

Moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Cîţu a picat, fiind înregistrate 201 de voturi „pentru”, faţă de cele 234 necesare. De asemenea a fost înregistrat un vot „împotrivă”, conform anunţului făcut în plen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.