Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu egalează în meciul cu Ludovic Orban: Virgil Popescu a câștigat șefia PNL Mehedinți

citu popescu

După victoria taberei Ludovic Orban la alegerile interne din Bistrița-Năsăud, echipa lui Florin Cîțu a egalat, câștigând alegerile la Mehedinți. Noul șef este și vechiul, ministrul Energiei, Virgil Popescu, cel care a fost, până de curând, alături de Orban.

”Fac echipă cu prietenul meu, Virgil Popescu, de mult timp. Și în Guvern, și în partid. Un ministru foarte bun, și de astăzi, oficial, președinte PNL Mehedinți, în echipa câștigătoare!

Felicitări, Virgil!

#echipacastigatoare”, e mesajul lui Florin Cîțu, după numărarea voturilor din PNL Mehedinți.

Citește și: Ludovic Orban mai câștigă un județ în fața lui Florin Cîțu

Din cele 385 de voturi valabil exprimate, doar unul a fost împotriva lui Popescu și unul a fost nul, iar restul de 383 a fost pentru realegerea ministrului în funcția de președinte al PNL Mehedinți.

”Liberalii pot să ridice Oltenia, România! Da! Pot face asta în echipă, cu muncă susținută!

Astăzi vreau să le mulțumesc tuturor celor care mă susțin în continuare să fiu președintele organizației PNL Mehedinți. Dar vreau să transmit mulțumiri speciale prim - ministrului Florin Cîțu care astăzi mi-a fost alături la Comitetul de Coordonare Județean al PNL Mehedinți, dar și colegilor Nicolae Ciucă, Gigel Știrbu, Cristian Bușoi, Dan Vîlceanu, Gheorghe Pecingină, echipei mehedințene: Cristinel Pavel, Stela Firu, Dumitru Mărculescu, Daniel Cîrjan, Constantin Trușcă și lista este lungă...

Așa cum a spus și Florin Cîțu: urmează o perioadă în care se vor face investiții importante în județul Mehedinți, în Oltenia (numai 400 milioane de euro pentru extinderea rețelei de gaze naturale), plus alte milioane de euro pentru proiecte importante de infrastructură (drumul expres Lugoj – Drobeta Turnu Severin – Craiova – Calafat și altele).

Totodată, premierul a anunțat că vom face investiții în comunitățile locale, prioritățile fiind: drumurile, sisteme de apă - canalizare și alimentare cu gaze naturale. Nu a fost uitată nici investiția în fabrica de arme de la Șimian sau cea de la Halânga.

Da, ce am promis facem! Mă bucur că și Florin Cîțu împărtășește aceeași viziune: ce promitem, aia facem! Împreună pentru mehedințeni, pentru români, pentru România!

PNL va fi cel mai puternic și respectat partid din România, care va guverna cel puțin 8 ani de zile. Pentru că liberalismul este cea mai bună soluție pentru România.

#PNL #PNLMehedinti #EchipaCastigatoare”, a transmis Virgil Popescu, după alegeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.