Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban mai câștigă un județ în fața lui Florin Cîțu

orban citu

Candidatul susţinut de Ludovic Orban, Ioan Turc, a fost ales, sâmbătă, preşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud.

Ioan Turc, susţinut de Ludovic Orban, a obţinut 275 de voturi, în timp ce contracadidatul său, Sorin Mititean, a obţinut 114 voturi.

Citește și: Florin Cîțu egalează în meciul cu Ludovic Orban: Virgil Popescu a câștigat șefia PNL Mehedinți

Sorin Mititean a fost susţinut de Robert Sighiartău.

Ludovic Orban a fost prezent, sâmbătă, la Bistriţa şi a vorbit despre nevoia de unitate în PNL şi despre nevoia de a apăra valori fundamenlate ale poporului român, cum sunt familia, biserica, şcoala, satul.

"Vă iubesc! Dragii mei, vă mulţumesc pentru bucuria şi onoarea pe care mi le faceţi, realegându-mă preşedinte al filialei judeţene a PNL. Nu vreau să fiu stereotip, să vorbesc despre responsabilitatea uriaşă, astea se subînţeleg. Importat este că suntem o echipă, că această competiţie s-a dus în limitele bunului simţ", a reacţionat Turc, după aflarea rezultatului.

Ioan Turc şi-a arătat susţinerea faţă de Ludovic Orban, prezent de asemenea la Bistriţa, în perspectiva congresului naţional al partidului din luna septembrie, afirmând că acesta este "un om bun, un om de calitate, un om de caracter, este un preşedinte bun".

Preşedintele reales al PNL Bistriţa-Năsăud şi-a enunţat şi obiectivele noului mandat, printre acestea numărându-se câştigarea alegerilor locale în cele 17 primării liberale din judeţ, dar şi în alte 7-10 noi, câştigarea alegerilor la nivelul Consiliului Judeţean, unde în prezent PNL este în opoziţie, şi păstrarea numărului actual de parlamentari, şi anume doi deputaţi şi un senator.

La conferinţa de alegeri din cadrul organizaţiei PNL Bistriţa-Năsăud au participat, din conducerea naţională, preşedintele Ludovic Orban, secretarul general Robert Sighiartău, prim-vicepreşedintele Raluca Turcan, vicepreşedinţii Lucian Bode, Adrian Oros şi Virgil Guran, dar şi preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru.

Citește și: Florin Cîțu îl face praf pe Ludovic Orban și tabăra lui: 'Au fost la guvernare anul trecut şi nu l-au făcut' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.