Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu îl acuză pe ministrul Muncii: sper să fi fost lansat un fake news! Eu n-am auzit de așa ceva/ Video

Inquam Photos/ Octav Ganea
Florin Cîțu

Liderul PNL, Florin Cîțu, a fost întrebat despre presupusele afirmații ale ministrului Muncii, Marius Budăi, cel care ar fi spus că a reușit să obțină aprobarea Comisiei Europene pentru renegocierea PNRR și creșterea procentului alocat pensiilor. Cîțu susține că nu a auzit despre asta și exprimă speranța că Marius Budăi nu a lansat un fake news.

UPDATE - Conform informațiilor de la Ministerul Muncii, Marius Budăi, nu a anunțat nicăieri faptul că a obținut aprobarea Comisiei Europene pentru a renegocia PNRR.

”Dacă Comisia Europeană susține că este sustenabil să avem un procent mai mare pentru pensii, atunci eu nu mă opun, dar nu am auzit despre așa ceva.

Dacă a reușit, eu n-am astfel de informații, nu am văzut discuții la nivelul Comisiei Europene. Dacă Comisia Europeană a decis că se poate mări acel procent, ar însemna o renegociere a întregului PNRR, dar poate se face o excepție pentru România, nu știu, dar eu nu am astfel de informații.

Pentru că până la urmă sper să nu fi fost lansat un fake news, dacă tot ceea ce spune ministrul Muncii nu se întâmplă, asta înseamnă că îi tot amăgește pe români”, a spus Florin Cîțu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.