Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu îl atacă pe Marcel Ciolacu: Folosește bugetul de stat pentru propria campanie electorală

Facebook
Cîțu Ciolacu

Florin Cîțu îl atacă pe Marcel Ciolacu: Folosește bugetul de stat pentru propria campanie electorală

Fostul premier al României, Florin Cîțu, îl acuză pe actualul șef al Executivului că folosește banii publici în interesul propriei campanii electorale.

„"Reforma" socialistă a pensiilor DUBLEAZĂ deficitul la fondul de pensii.

Românii sunt forțați să plătească taxe mai mari în 2024 și bugetele pentru investiții, sănătate și educație sunt subfinanțate DOAR pentru că Ciolacu folosește bugetul de stat să-și finanțeze propria campanie electorală”, a spus Cîțu, pe Facebook.

„În 2024, românii vor susține, din taxele lor MĂRITE, un deficit al sistemului de pensii de aproximativ 40 de miliarde de lei (2,3% din PIB).

În 2027, DIN CAUZA "reformei" pensiilor făcute de socialiști, deficitul sistemului de pensii ajunge la 61 miliarde lei (2,8% din PIB).

Comisia Europeană TREBUIE să refuze reforma pensiilor din România. NU respectă niciun principiu din PNRR. Din contra, FALIMENTEAZA sistemul de pensii mai devreme. Altfel spus, fără această "reforma" sistemul de pensii ar da faliment mult mai târziu.

Agențiile de rating TREBUIE să reacționeze la derapajul deficitului bugetar din 2023 dar și la faptul că în până în 2030, cu această reforma a pensiilor, deficitul bugetar nu are cum să ajungă sub 4% din PIB.

Cioalcu trebuia oprit din 2023. Toți cei care susțin această deturnare de fonduri din bugetul de stat sunt vinovați de criză în care aruncă guvernul România.

Cele 30 de miliarde de lei cheltuite DISCREȚIONAR de Ciolacu în 2023 prin fondul de rezervă o să ni se pară o suma mică față de ce urmează în 2024. Ciolacu și sociallistii lui trebuie opriți!”, a concluzionat Florin Cîțu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.