Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, întâlnire cu Nancy Pelosi la Washington: Discuții despre vizele pentru români (Foto)

citu pelosi

Florin Cîțu, președintele PNL și al Senatului României, s-a întâlnit la Washington cu Nancy Pelosi, președintele Camerei Reprezentanților (camera inferioară a Parlamentului SUA). Cei doi oficiali au discutat, printre altele, despre ridicarea vizelor de SUA pentru români.

„Astăzi sărbătorim 18 ani de aderare la NATO. Anul acesta sărbătorim și 25 de ani de parteneriat strategic cu SUA. Discuție sinceră cu @SpeakerPelosi despre importanța României în cadrul alianței, programul Visa Waiver pentru România și consolidarea capacităților noastre de apărare”, scrie Florin Cîțu pe Twitter.

Nancy Pelosi (născută pe 26 martie 1940, la Baltimore) este un politician american, membru al Partidului Democrat din SUA. Din 3 ianuarie 2019 este președinte (în engleză speaker) al Camerei Reprezentanților a Statelor Unite ale Americii și este astfel al treilea om în stat. A fost aleasă în Congresul SUA pentru prima dată în 1987 din partea statului California, pe care îl reprezintă și în prezent.

Președintele Senatului, Florin Cîțu, lider al PNL, se află în această perioadă într-o vizită parlamentară în Statele Unite ale Americii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.