Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu trece la AMENINȚĂRI după ce PNRR a fost retrimis de CE: 'Fără concedii și fără erori, altfel veți fi dați afară'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu le-a transmis un mesaj dur funcționarilor care lucrează la PNRR. I-a amenințat cu concedierea dacă fac erori și i-a anunțat că nu au voie să intre în concediu până când PNRR nu va fi aprobat, anunță Mediafax.

Mesajul a fost transmis vineri în timpul unei conferințe de presă care a avut loc la Zalău.

Premierul a spus că banii din PNRR nu vor fi pierduți în ciuda observațiilor făcute de specialiștii de la Comisia Europeană.

„Românii trebuie să fie foarte atenți, nu pierdem acești bani, îi vom lua pe toți. Avem proiecte importante pe care le vom termina până în 2026. Suntem în procedura firească în care sunt toate țările din UE. Avem acest schimb, Comisia face observații, noi răspundem”, a spus prim-ministrul.

Florin Cîțu le-a transmis un mesaj funcționarilor implicați în redactarea PNRR: nu au dreptul la concediu până la aprobarea documentului și vor fi concediați dacă din cauza lor nu vor fi aprobate unele proiecte.

„Am un mesaj pentru cei care lucrează la PNRR: nu veți merge în concediu până când acest PNRR nu va fi aprobat. Românii își pun mari speranțe, să tratați cu mare mare atenție toate observațiile Comisiei. Dacă din cauza unei tratări superficiale, la orice nivel, acea persoană pleacă acasă, nu ne jucăm, trebuie să facem un PNRR bun”, a declarat premierul Florin Cîțu.

România ar trebui să primească prin PNRR aproape 30 de miliarde de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.