Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu promite ce n-au fost în stare să facă toți politicienii: 'Țara noastră nu mai trebuie să aibă drumuri de pământ' - VIDEO

alephnews.ro
Florin Cîțu

Premierul României, Florin Cîțu, le dă asigurări românilor că bugetul de stat are destule resurse pentru acoperirea proiectelor esențiale. În acest sens șeful Guvernului a vorbit despre nevoia țării noastre de a nu mai avea drumuri de pământ.

„Anul trecut am găsit resurse pentru toate cheltuielile bugetare, într-un an de criză majoră. Am reușit să ne finanțăm foarte bine și la costuri foarte mici. Vă garantez că o să găsim bani pentru toate cheltuielile care sunt eficiente, care aduc valoare adăugată în economie și dezvoltăm Românie.

E un program de infrastructură nu promis autorităților locale, ci românilor. În România nu mai trebuie să avem în secolul 21 drumuri de pământ. Bucureștiul are sute de kilometri de drumuri de pământ... Trebuie să facem acest efort în anii următori și îl vom face”, a spus Florin Cîțu marți, în fața jurnaliștilor

Context

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, după o întâlnire cu primarii de municipii, că aceștia vor primi bani la rectificarea bugetară, însă alocările nu vor fi făcute pe criterii politice. „Se vor face în funcție de buget, acolo unde avem primari care știu să folosească banii”, spune premierul, care a declarat că deși rectificarea va fi discutată în Coaliție, decizia privind împărțirea banilor va fi luată în Guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.