Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu propune coaliției reducerea contribuțiilor și reducerea TVA

captura Facebook
Florin Citu

Liderul PNL Florin Cîțu propune Coaliției reducerea contribuțiilor și reducerea TVA. Mai concret, șeful PNL ar vrea reducerea CAS de la 25% la 20% și reducerea cotei unice de TVA.

El susține duminică într-o postare pe Instagram că reducerea contribuțiilor înseamnă mai mulți bani în buzunarele românilor, iar reducerea TVA temperează inflația.

”Soluţii: 1. Reducerea contribuţiilor - mai mulţi bani în buzunarele românilor. 2. Reducerea TVA - temperează inflaţia”, scrie Cîţu în postare.

Preşedintele PNL prezintă şi soluţii pentru a creşte salariile pentru toţi românii. ”Reducerea CAS de la 25% la 20% - aproximativ 317 lei în plus în buzunar pentru românii cu salariul mediu”, spune liderul liberal.

Postarea preşedintelui PNL vine în contextul declaraţiilor ministrului Finanţelor Publice, Adrian Câciu, privind o impozitare a proprietăţii, din 2023.

Ulterior, ministrul şi-a nuanţat declaraţiile privind impozitarea proprietăţilor el arătând că nu este adeptul supraimpozitării în această privinţă, el precizând că susţine ceea ce numeşte „o ajustare” în zona de reglementare comercială a unor activităţi de business.

Adrian Câciu a acuzat și USR pentru că acest pachet de modificare a Codului Fiscal a fost trecut în PNRR fără nici un fel de consultare publică iar acum guvernarea este pusă în fața faptului împlinit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.