Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu punctează în fața lui Ludovic Orban: Încă o filială județeană își anunță, oficial, sprijinul pentru premier

Inquam Photos / Octav Ganea
citu orban

Noul Birou Permanent Judeţean al PNL Neamţ s-a întrunit, vineri, în prima sa şedinţă, iar principala hotărâre adoptată a fost mandatarea actualului preşedinte, George Lazăr, pentru a-l sprijini pe premierul Florin Cîţu la Congresul PNL din 25 septembrie.

Decizia a fost votată în unanimitate, potrivit unui comunicat remis, sâmbătă, AGERPRES de conducerea filialei PNL Neamţ.

"Nu mai este niciun secret, am anunţat de multă vreme că atât eu, cât şi cei doi prim-vicepreşedinţi, Eugen Ţapu-Nazare şi Andrei Carabelea, îl susţinem pe premierul Cîţu. PNL este un partid dinamic, un partid care înţelege necesitatea reformelor interne, pentru a nu cădea în capcana suficienţei, aşa cum istoria ne-a demonstrat că se întâmplă. Este un lucru absolut firesc ca acela care deţine funcţia de premier să fie şi preşedintele partidului din care provine. Aşa se întâmplă în democraţiile consolidate, aşa se va întâmpla şi la noi, pentru că, nu am nicio îndoială, premierul Florin Cîţu va fi noul preşedinte al PNL din 25 septembrie", a declarat preşedintele PNL Neamţ, prefectul George Lazăr, citat în comunicat.

George Lazăr a fost ales preşedinte al filialei PNL Neamţ în urmă cu o săptămână. El a obţinut 357 de voturi, în timp ce contracandidatul său, deputatul Laurenţiu Leoreanu, a primit 110 voturi.

Anterior Conferinţei judeţene de alegeri, George Lazăr şi-a declarat susţinerea faţă de Florin Cîţu, iar Laurenţiu Leoreanu s-a declarat susţinătorul lui Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.