Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu are SUSPICIUNI după insolvența City Insurance: 'Mi se pare greu de crezut că auditorii nu au văzut nimic!'

PNL Bucuresti
Florin Citu

Guvernul a adoptat OUG pentru modificarea legii Fondului de Garantare a Asiguraților ca urmare a insolvenței companiei City Insurance, a anunțat Florin Cîțu. „Vreau să ne asigurăm că toți cei care au fost păgubiți să nu sufere de pe urma acestui faliment”, spune premierul. El cere mai multe anchete în acest sens.

„Am adoptat o ordonanță de urgență pentru modificarea legii Fondului de Garantare a Asiguraților ca urmare a insolvenței companiei City Insurance. Vreau să ne asigurăm că toți cei care au fost păgubiți să nu sufere de pe urma acestui faliment”, a anunțat Florin Cîțu, relatează Mediafax.

El spune că a cerut mai multe anchete.

„Această companie a fost auditată în ani de zile. Mi se pare greu de crezut că auditorii nu au văzut nimic până acum. Este, totuși, o companie care avea o cotă importantă de piață. Aș vrea să ne uităm în urmă să vedem ce a făcut ASF în ultimii ani de zile. Aș vrea să vedem și ANAF ce controale a avut în ultimii ani și ce rezultate”, conchide premierul.

Vezi și: VIDEO - România SUPLIMENTEAZĂ masiv numărul de patru ATI pentru pacienții Covid-19. Florin Cîțu: 'Am cerut să mergem la 2.000 de paturi' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.