Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cîțu își ia revanșa și ajunge la Kiev la o zi după Ciucă și Ciolacu: Președintele Senatului, întâlniri cu Zelenski și Șmihal

evz.ro
Florin Cîțu

Președintele Senatului, Florin Cîțu, se află, miercuri, în Ucraina și ar urma să aibă întâlniri cu președintele Volodimir Zelenski și cu premierul Denis Șmihal, declară pentru MEDIAFAX liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu.

„Ieri (marți-n.r.) am discutat cu Florin Cîțu și mi-a spus că azi (miercuri - n.r.) merge în Ucraina. Senatul a făcut demersurile necesare pentru realizarea acestei vizite. Mi-a spus că zboară cu avionul până la Suceava, apoi se deplasează cu mașina și cu trenul până la Kiev”, declară pentru MEDIAFAX liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu.

El precizează că Florin Cîțu urma să aibă întâlniri cu președintele Volodimir Zelenski și cu premierul Denys Shmyhal.

„Dacă a zis că se duce, s-a dus. Demersul său, unul firesc, trebuie văzut în spiritul seriozității. Faptul că președintele Camerei Deputaților a mers ieri (marți - n.r.) cu premierul Nicolae Ciucă, președintele PNL, a fost o decizie a președintelui Camerei Deputaților, care a preferat să meargă cu prim-ministrul Ciucă”, adaugă Fenechiu.

Potrivit liderului senatorilor PNL, Florin Cîțu se reîntoarce în țară miercuri noaptea sau joi dimineață.

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, s-a aflat marți, într-o vizită oficială în Ucraina, alături de premierul Nicolae Ciucă. Ei au avut întrevederi cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, cu premierul Denys Shmyhal, și președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanciuk.

Inițial, Marcel Ciolacu spunea că va merge în Ucraina împreună cu Florin Cîțu.

„Este stabilit în acest moment și traseul și mare parte dintre întâlniri. Am fost invitat atât eu, cât și președintele Senatului. Cel puțin diplomatic, este corect să ai o abordare comună și o să mergem împreună”, spunea la DC News Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.