Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Ghiulbenghian, DEZVĂLUIRE de senzaţie despre Munteanu şi Măgureanu

F. P.
dcnews.ro
Florin Ghiulbenghian

Florin Ghiulbenghian, devenit celebru în ultima perioadă prin denunţurile pe care le-a făcut la DNA, alături de Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, revine cu o dezvăluire despre Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Ghiulbenghian afirmă, pe pagina sa de Facebook, că l-a văzut de două ori, în 2014, pe Munteanu în biroul lui Virgil Măgureanu, fost şef SRI de la începutul anilor '90.

Totuşi, afirmaţia a fost făcută într-un context în care Ghiulbenghian îi lua apărarea lui Munteanu în faţa celor care afirmă că acesta nu are dreptul să se proclame reprezenatat al societăţii civile.

Unul dintre lucrurile care i se reproşează lui Marian Munteanu este tocmai asocierea cu Virgil Măgureanu în anul 2000. Fostul lider al studenţilor din Piaţa Universităţii ar fi trebuit să candideze din partea PUNR şi PNR (partidul lui Măgureanu) la preşedinţie, însă înţelegea a căzut.

O altă informaţie care a reapărut în spaţiul public în ultimele zile se referă la retragerea studenţilor medicinişti din Piaţa Universităţii din 1990. Aceştia l-ar fi văzut pe Marian Munteanu coborând din maşina lui Măgureanu, tocmai în perioada în care cei doi erau pe poziţii diametral opuse (Munteanu - liderul protastatarilor, Măgureanu - şeful SRI, în tabăra puterii FSN).

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.