Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Iordache anunţă că până la 1 aprilie Parlamentul va transpune Directiva europeană privind prezumţia de nevinovăţie

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Iordache demisie

Preşedintele Comisiei speciale pentru legile Justiţiei, Florin Iordache, a declarat joi că Parlamentul îşi va îndeplini rolul de a transpune Directiva europeană privind prezumţia de nevinovăţie, care cuprinde "doar nişte principii", până la data de 1 aprilie a anului viitor, conform Agerpres.

"Vă asigur că până la data de 1 aprilie Parlamentul îşi va îndeplini acest rol şi va transpune directiva. Acolo este vorba de nişte principii. Acele principii din directivă Guvernul a transpus o parte dintre ele prin proiectul de lege care a fost înaintat la Senat, dar pentru restul de articole care trebuie transpuse, prin iniţiativă parlamentară a grupurilor parlamentare, dar şi a asociaţiilor profesionale, tocmai asta facem şi noi printr-o dezbatere transparentă cu toţi cei interesaţi la masă. Dar vă asigur că nu va fi nevoie de OUG pentru că în luna februarie noi vom înainta către Senat un proiect de lege care să vizeze transpunerea directivei", a precizat Iordache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.