Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Iordache dă atacul la adresa lui Klaus Iohannis, înainte de decizia CCR: 'Orban nu este susținut nici de propriul partid'

digi24
florin iordache

Vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache a lansat luni, înainte de decizia CCR, un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, căruia îi reproșează că l-a propus pe Ludovic Orban pentru funcția de premier deși știa că acesta nu va fi validat de Parlament.

EROU chiar și în timpul liber: un luptător SAS Prahova a SALVAT un copilaș de doi ani de la moarte

„Ludovic Orban nu este susținut nici de propriul partid. Adică, atunci când s-a făcut nominalizarea nu s-a ținut cont de o propunere constructivă pe care au făcut-o cele două partide, Pro România și PSD, care au venit cu un candidat tehnocrat care putea guverna în perioada următoare. România nu se află în criză. Se află în criză din cauză că președintele dorește dizolvarea Parlamentului și organizarea alegerilor anticipate. Nu poți nominaliza pe cineva pe care știi foarte sigur că nu va fi validat de Parlament. De fapt, aici suntem”, a spus Florin Iordache.

Curtea Constituţională dezbate, luni, sesizarea referitoare la un conflict juridic de natură constituţională între preşedinte şi Parlament privind desemnarea liderului PNL Ludovic Orban în funcţia de premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.