Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Iordache, după ce PNL şi USR au atacat din nou la CCR legile justiţiei: 'În 20 de ani eu nu am văzut o dezbatere atât de largă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Iordache in parlament

Președintele Comisiei speciale pentru legile justiției, deputatul Florin Iordache, reacţionează la gestul PNL şi USR de a ataca din nou la Curtea Constituţională proiectele de modificare a legilor justiţiei. Iordache susţine în continuare că dezbaterea pe proiectele de legi a fost una amplă, iar ceea ce a ieşit respectă în totalitate deciziile CCR şi standardele internaţionale.

„Din punctul nostru de vedere, lucrurile sunt pe făgașul normal. Am văzut și eu astăzi sesizarea făcută de colegii de la PNL și USR. Așa cum ați văzut, a fost cea mai transparentă și cea mai largă dezbatere care a putut exista. Eu sunt de 20 de ani în Parlament. În 20 de ani eu nu am văzut o dezbatere atât de largă pe niște legi care considerăm noi că sunt bune. Și am văzut și sesizarea pe care colegii de la PNL și USR au făcut-o pe acele articole asupra cărora Curtea Constituțională ne-a spus că trebuie să ne aplecă”, a spus Iordache, la Antena 3.

Vezi şi: Ai aceste simptome? Ai putea suferi de deficit de vitamina B12

„Noi considerăm că aceste legi, indiferent câte atacuri, câte critici, câte astfel de tergiversări vor urma, tot aceste legi trebuie să intre în vigoare”, a adăugat el.

„Comisia specială are în vedere punerea în acord la tot ce înseamnă legislație cu deciziile Curții, cu deciziile CEDO, cu hotărârile europene. Noi asta avem de făcut în Parlament. Avemd e pus în practică o legislație europeană să o transpunem în legislația națională. Avem de îndeplinit acele hotărâi pe care Curtea Constituțională le-a luat. Se încearcă prin diverse manipulări să fie oprit acest proces”, a mai spus Florin Iordache.

Vezi şi: Pericolul nevăzut din zahăr: Semnele care îţi spun că ai consumat prea mult .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.