Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Iordache le răspunde DUR lui Codrin Ștefănescu și Cătălin Rădulescu: 'Dacă și Codrin are leucoplast, nu știu ce să mai zic...'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Iordache demisie

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, le-a răspuns dur lui Codrin Ștefănescu și Cătălin Rădulescu, după ce, cei doi lideri PSD au criticat politica partidului în privința candidaturilor pentru funcțiile de conducere. "Am contestat hotărârea Comitetului Executiv al partidului, care este şi nestatutară şi neconstituţională, prin care s-a restricţionat şi ne-a fost interzisă candidatura membrilor de partid care vor să candideze.", a declarat miercuri Cătălin Rădulescu.

"Nu candidez, am alți colegi care candidează. Trebuie toată lumea din partid să candideze?

Nu se simte nicio presiune, vor fi mai multe alegeri. Decât să plângă în emisiuni sau pe la colțuri, să-și depună candidaturile și să vadă dacă sunt aleși. Dacă și Codrin are leucoplast, nu știu ce să mai zic. El era pe la televiziuni, spune și bune și rele. Domnul Codrin Ștefănescu, dacă consideră că vrea să candideze, să candideze, care e problema?

(Cătălin Rădulescu) La Argeș, dumnealui a vrut să candideze la postul de vicepreședinte și a avut un singur vot. Dacă nici colegii dumnealui nu l-au votat, cei care îl cunosc..." , a declarat Florin Iordache, vicepreședintele Camerei Deputaților, la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.