Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Piersic va fi operat din nou la Institutul Matei Balș/ Presă

Florin Piersic

Apar noi informații legate de starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Printr-un comunicat de presă, Institutul Matei Balș anunță că actorul nu este internat pe secția ATI și că starea sa de sănătate va fi evaluată de medici, conform unor surse medicale.

Sursele România TV spun însă altceva

Conform unor informații ale România TV, Florin Piersic ar urma să fie operat din nou la Matei Balș, acolo unde va fi tratat și de infecția pe care o are.

Actorul Florin Piersic a fost internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca după ce a fost operat la genunchi la Spitalul Militar. Piersic a fost transferat, marţi seară, cu un avion SMURD, la Bucureşti. El urmează să continue tratamentul la Institutul ”Matei Balş” din Capitală. Avionul SMURD cu care este transportat se afla în Ungaria, unde participa la un exerciţiu NATO.

Medicul care l-a operat pe Florin Piersic a dat mai multe detalii

"Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme", a declarat, marţi, pentru AGERPRES, managerul Institutului Inimii, Florin Crişan.

Florin Piersic a fost operat după ce i s-a făcut rău

Actorul a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un stimulator cardiac. Intervenţia chirurgicală la genunchi, efectuată în cursul zilei de luni la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, a decurs bine, dar pacientul are nevoie de recuperare. Actorul a fost operat după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol, iar medicii au constatat că avea o infecţie la un genunchi, infecţie care se pare că s-a extins.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.