Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Prunea a declarat că Dinamo va face mai multe transferuri, dar nu va arunca bani mulți pe jucători

Digisport.ro
florin prunea

Florin Prunea şi-a luat angajamentul să îi pună lui Eugen Neagoe la dispoziţie un lot de jucători cu care Dinamo să se califice în play-off-ul Ligii 1 Betano, şi pare că la momentul actual se află în discuţii cu mai mulţi fotbalişti, informează MEDIAFAX.

Înaintea plecării în cantonament, oficialul ”câinilor” a recunoscut că tratativele sunt avansate, iar Dinamo va avea, peste câteva zile, la antrenamente mai mulţi jucători. Prunea a fost clar şi în privinţa plecărilor. A declarat că, în funcţie de ofertele pe care clubul le primeşte, se poate despărţi de anumiţi jucători, care nu sunt oameni de bază pentru sezonul următor.

Citește și: Anunț important al Vioricăi Dăncilă! Ce se va întâmpla cu Mugur Isărescu

”Sunt tratative foarte avansate cu unii jucători, cu alţi jucători nu intrăm în licitaţii. Am găsit un club curat şi vreau să îl păstrez curat din puncte vedere financiar. Piaţa este oarecum blocată. Se discută foarte mult. Preţurile sunt foarte mari. Este normal ca echipele, clubururile mici să profite de acestă regulă de U21 şi să încerce cu un jucător, doi mai buni să îi scoată pe piaţă şi să scoată cât mai mult. Vom lua ce ne dorim şi la preţuri care sunt conforme cu realitatea. Sunt pe lista de transferuri (n.r. Reda Jaadi, Nabil Jaadi şi Athanasios Papazoglou). În momentul în care vor fi oferte, o să ne punem la masa tratativelor", a declarat oficialul, citat de Telekom Sport.

Citește și: Victor Ponta îl desființează pe unul dintre cei mai cunoscuți români: ‘O rușine’

În această vară, Dinamo şi-a întărit lotul cu 4 fotbalişti. Florin Bejan, Cătălin Straton, Alexandru Răuţă şi Andrei Sin sunt numele care au semnat cu bucureştenii până în acest moment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.