Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, după eșecul cu CSU Craiova: 'Trebuie analizată prestația arbitrului asistent Vladimir Urzică'

Digisport.ro
florin prunea

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a criticat brigada care a condus meciul Craiova – Dinamo, scor 4-1. Derby-ul a fost arbitrat la centru de Marius Avram, asistat de Vladimir Urzică și Mircea Orbuleţ, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Vești uriașe! Se dau bani de la stat

Dinamo a avut gol perfect valabil în minutul 11, la o fază în care Robert Moldoveanu a înscris, dar eronat s-a dictat ofsaid. ”Nu a fost un meci de 4-1. Cred că meritam mai mult de 1-4. Craiova, o victorie meritată. E a 11-a greșeală de arbitraj. Gol anulat, valabil. Să analizați evoluția lui Urzică din această seară. Nu pot spune mai multe, pot fi amendat și eu sunt printre cei vânați.

Citește și: Vești bune pentru conducătorii auto- A fost depus un proiect important .

A fost o greșeală impordonabilă. Aș vrea să cred că a fost doar o greșeală. Sunt foarte multe greșeli. Eu știu de ce nu suntem doriți în play-off. Acolo sunt dorite echipe care nu au ce căuta acolo. Noi nu împrumutăm echipe cu bani”, a spus Prunea, referirea fiind la FCSB și Astra. În martie, echipa lui Becali i-a împrumutat pe giurgiuveni cu o sumă mare de bani, 300.000 de euro, ambele luptând atunci în play-off. FCSB a câștigat meciul direct cu Astra, 2-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.