Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Prunea, oficial Dinamo: 'Oricine se interesează de portarul Mihai Aioani'

Digisport.ro
florin prunea

Mihai Aioani (19 ani) poate fi subiectul celui mai nou transfer de la Dinamo. Portarul celor de la Chindia Târgovişte a avut un start de sezon foarte bun şi a intrat pe radarul bucureştenilor. Florin Prunea a recunoscut că: ”oricine se interesează, nu ai ce să ascunzi”, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Un jurnalist italian aruncă-n aer cazul Caracal: Filmarea care dovedește că Dincă a făcut trafic

Mai mult, prestaţiile bune ale fotbalistului legitimat la Chindia au continuat şi la naţionala de tineret a României, contra Danemarcei. Dinamo l-ar putea transfera, pe viitor, pe Aioani, după cum lasă de înţeles oficialul lui Dinamo. ”Mirel va reuşi, pentru că este un antrenor foarte bun. Mă îngrijorează că cei mai buni jucători încep să fie portarii la echipele naţionale. Băiatul ăsta va pleca afară. Eu îl urmăresc de foarte mult timp. E un băiat liniştit, pare că îşi vede de treabă. Pentru vârsta lui este de un calm incredibil”, a spus Florin Prunea la Digi Sport.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Mihai Aioani a debutat în acest sezon în Liga 1 şi încă de la primele meciuri a lăsat o imagine foarte frumoasă. Pe lângă calităţile native de pe linia porţii, el s-a evidenţiat cu un joc de picior foarte bun, scos în relief şi în debutul preliminariilor EURO U21, dintre Damemarca şi România. Până în acest moment, portarul de 1.86 m a prins 6 partide în primul eşalon de la noi şi a încasat 13 goluri. Evoluţiile au fost remarcate şi de cei de la Transfermarkt care îi oferă o cotă de piaţă de 350.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.