Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Prunea, oficial Dinamo: Pe Ionuț Negoiță îl interesează soarta clubului, nu vânzarea lui

Digisport.ro
florin prunea

Florin Prunea a făcut o declarație surprinzătoare în ceea ce privește vânzarea pachetului majoritar de acțiuni al clubului Dinamo, relatează mediafax.

Oficialul a mărturisit faptul că pe Ionuț Negoiță, patronul echipei, nu îl interesează atât de mult acest lucru. E foarte implicat și vrea să remedieze problemele cu care se confruntă Dinamo în acest moment și să o ducă în play-off-ul Ligii 1. ”Pe Ionuț Negoiță îl preocupă soarta echipei, nu vânzarea ei! Sincer, noi de fiecare dată când vorbim, discutăm doar despre echipă”, a spus Florin Prunea la Pro X. Anunțul este unul surprinzător în contextul în care chiar Negoiță declara că vrea să-și vândă acțiunile. El i-a invitat la negocieri chiar și pe suporteri, după ce aceștia au început să îl conteste pentru faptul că nu mai bagă bani la echipă. În ceea ce privește cumpărarea clubului de către un om potent financiar, cel mai insistent și mai implicat în achiziție este Claudiu Florică.

Claudiu Florică este fostul patron al companiei Fujitsu în România și deținătorul unei averi impresionante. A cumpărat drepturile litigioase ale colecției de tablouri și opere de artă ce aparținea familiei Doncea și care a trecut în patrimoniul Muzeului Național de Artă din 1973! Este vorba despre o avere impresionantă pentru care moștenitorii legali s-au luptat cu statul român, iar afaceristul a intrat pe fir și încearcă din 2016 să dea o adevărată lovitură în domeniu.

La începutul acestui an, a negociat preluarea clubului FC Argeș, dar tratativele nu s-au finalizat. A creat Regal Sport București, care din 2018 a devenit ACS ”Centrul de performanță Rapid București”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.