Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman a DEMISIONAT: 'Ne vedem în instanță'

Facebook
Florin Roman

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Florin Roman, a demisionat din funcție. El susține că nu este plagiator.

Vezi și: Dacian Cioloş, către Nicolae Ciucă: Dați-l afară din Guvern pe Florin Roman! Compromite iremedial funcția de ministru

„Am înaintat azi demisia din funcția de ministru, mulțumind premierului și echipei guvernamentale.

Când albul devine negru, când orice vorba îți este răstălmăcită, când îți asumi erori materiale, dar se ajunge la linșaj din prima zi de mandat, este prea mult. Nu vreau ca acest scandal sa afecteze activitatea Executivului.

Cu cel care a coordonat tema și atacul, dl. Dacian Cioloș ne vedem in instanța. Mi-a lipit eticheta de plagiator fără ca o instanța sau comisie sa dea un verdict.

In rest, celor care au pus ochii pe cele 2 miliarde de euro pentru “conectarea” in regim de monopol la digitalizare, va spun un singur lucru: Ați învins! Nu ați reușit sa ma acuzați de fapte penale, dar ați dus la demisia unui ministru pe neglijente din CV.

Plec din funcția de ministru cu fruntea sus! Așa sa îmi ajute Dumnezeu!”, a spus Florin Roman.

Scandalurile s-au ținut lanț de Florin Roman. Pe lângă faptul că a spus că a scris o carte (care nu există), acesta e acuzat că ar fi plagiat lucrarea de masterat. De asemenea, Florin Roman și-a trecut în CV faptul că a absolvit cursurile de licență ale Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, dar rectorul UBB susține că acesta nu a fost student în cadrul instituției.

Vezi și: Rectorul de la Babeș-Bolyai aruncă BOMBA: Florin Roman nu este licențiat la noi/ Ministrul și-a falsificat CV-ul

Vezi și: USR îl cheamă în Parlament pe Florin Roman, acuzat că şi-a plagiat lucrarea de masterat: 'Dânsul nu are ce căuta în fruntea acelui minister'

Vezi și: Florin Roman susține că nu a plagiat: 'Și-au propus să îmi găsească nod în papură și să susțină o campanie de denigrare a mea' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.