Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman ACCELEREAZĂ ieșirea lui Orban din PNL: Aveți onoarea să demisionați și din funcția de deputat?

Facebook
Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman, care deţine preşedinţia interimară a Camerei Deputaţilor, l-a criticat, vineri, pe fostul lider PNL Ludovic Orban, după anunţul acestuia că nu va vota Guvernul minoritar şi că va demisiona şi din grupul parlamentar liberal. Roman îi cere să demisioneze şi din funcţia de parlamentar, pe care a câştigat-o pe lista PNL.

”Înţeleg de la dl Orban ca e un pas in afara PNL! Şi mai înţeleg ca săptămâna viitoare, pe final îl face şi pe al doilea! E supărat ca nu mai este el presedinte al PNL, premier, presedinte al Camerei Deputatilor! Şi ne vorbeşte de onoare!”, a scris Roman, după anunţul lui Ludovic Orban că nu va vota guvernul minoritar condus de Nicolae Ciucă.

Deputatul PNL arată că ”onoare înseamnă să nu tradezi partidul care ţi-a dat totul”.”Dacă o faci, măcar domnule Ludovic Orban, poate îţi vei da şi demisia din funcţia de deputat câştigată pe listele PNL! Aveţi această onoare?”, a scris Florin Roman pe Facebook. Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor continuă: ”Sau onoare ar însemna să multumiţi PSD, cu voturile cărora aţi ajuns premier, după moţiunea împotriva Vioricai Dancilă! Tot PSD trebuie să multumiţi şi la a doua înscăunare de premier! V-au votat în bloc!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.