Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman: Acuz MAI de minciuna și tentativa de manipulare a opiniei publice

Facebook
florin roman

Deputatul PNL Florin Roman acuză MAI de minciuna și tentativa de manipulare a opiniei publice.

''Am cerut desecretizarea discuțiilor prin 112 între Alexandra și Poliție! De ce?

Pentru aflarea adevărului și pentru a pune capăt campaniei de manipulare a opiniei publice de către șefii din MAI! Se minte cu nerușinare de la cel mai înalt nivel! In partea publica a ședinței comisiei de apărare, am reușit sa stabilim doua certitudini:

1. Ca politia a mintit atunci când acuza STS ca a dat trei adrese greșite. Informația a fost rostogolită in spațiul public de purtătorul de cuvânt al IGP!

2. S-a demonstrat ca dispecerul de serviciu al poliției nu a fost in stare sa deschidă perimetrul de localizare din cauza incompetentei, decât peste mai bine de o ora!

3. Manipularea consta in aruncarea pe piața a unor informații false, prin care MAI vrea sa inducă opiniei publice ideea ca “am fost profesioniști, am făcut tot ce se putea, dar era prea târziu”! Cele mai multe minciuni au fost aruncate pe piața, direct sau pe surse, de fostul sef al poliției romane, Chestorul Buda, sau de purtătorul de cuvânt al IGP, de dispecerul de serviciu și mulți alții! Nu, nu ați ajutat deloc acel copil, ci pur și simplu ați dat dovada de incompetenta, cinism și nepăsare! Voi încurcați ancheta penală prin manipulare și minciuna! Sunteți niște penali ordinari!

Citește și: Traian Băsescu, replică-fulger lui Ion Cristoiu: 'Nu maestre, nu datorez nimic STS'. De ce apără fostul președinte Serviciul de Telecomunicații Speciale

Difuzarea audio a înregistrărilor prin 112 poate risipi toate aceste manipulări! Ele surprind tragicul și adevarul acelei zile fatidice, pentru Alexandra! Dar și incompetenta, cinismul, nesimtirea unor lucrători ai statului in fata apelului disperat al unui copil răpit, sechestrat și violat de un monstru! Este singurul motiv pentru care aceste apeluri au fost secretizate, pentru ca difuzarea lor vor produce o mare revolta și indignare in rândul opiniei publice!

Desecretizați convorbirile in format audio și încetați cu minciuna! Nu faceți ca in 10 august, încercând sa mușamalizati impostura!

Poliția Română trebuie curățată de cangrenă, de cei cu atitudine și comportament sfidător la adresa cetățeanului de rând, dar în același timp este esențial să-i valorificăm pe acei polițiști care își fac treaba în mod profesionist, onest și cu bună-credință.''

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.