Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman bagă spaima în latifundinarii din sud: 'PNL a depus o sesizare la CCR pe proiectul de lege privind vânzarea şi cumpărarea de terenuri agricole'

b1.ro
Florin Roman PNL

Liderul deputaţilor Partidului Naţional Liberal Florin Roman a anunţat marţi, că PNL a depus o sesizare la Curtea Constituţională a României pe proiectul de lege privind vânzarea şi cumpărarea de terenuri agricole. El susţine că această lege este una cu dedicaţie pentru baronii PSD care sunt marii latifundiari din zona de sud a României, potrivit news.ro.

“Partidul Naţional Liberal a depus astăzi în scris sesizare la Curtea Constituţională a României împreună cu colegii de la USR pe proiectul de lege privind vânzarea şi cumpărarea de terenuri agricole. Aşa cum am susţinut şi în plen, poziţia Partidului Naţional Liberală e că această lege este o lege cu dedicaţie specială pentru baronii PSD, marii latifundiari din zona de sud a României”, a declarat Florin Roman.

Citește și: Radu Mazăre a cerut să fie transferat în Madagascar. Ce a decis instanța

El a precizat că legea este neconstituţională şi impune în anumite situaţii o dublă impozitare.

“Practic, din punctul de vedere al colegilor jurişti, legea este neconstituţională, este discriminatorie, restrânge dreptul de proprietate şi impune în anumite situaţii o dublă impozitare pentru că baronii roşii vor ca terenurile să le fie vândute doar lor la bani de nimic”, a explicat liderul deputaţilor PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.