Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman, liderul deputaților PNL, după ieșirea acidă a lui Iohannis: 'PSD și UDMR se joacă cu focul'

www.facebook.com
florin roman

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, susține că autonomia Ținutului Secuiesc „nu poate fi subiect de troc politic”, motiv pentru care PSD și UMDR se joacă cu focul.

„Grupul deputatilor PNL susține cu fermitate poziția publica exprimata de președintele României, dl Klaus Iohannis, referitoare la proiectul de lege al așa zisului Ținut secuiesc, urmare a unui troc politic între PSD și UDMR.

Proiectul respectiv prevede federalizarea României, iar din acest punct de vedere, președintele României este pe deplin îndreptățit sa apere suveranitatea și integritatea statului national, unitar, roman, conform atribuțiilor constituționale. Proiectul însuși este dovada faptului ca politicieni iresponsabili din PSD și PSD maghiar, adică UDMR, se joaca cu focul, instigand in mod absolut iresponsabil. Aici nu vorbim de declarații politice, aici vorbim de un proiect de lege asumat de UDMR și susținut tacit de PSD, care pune in pericol integritatea teritorială a României. Nu este nici prima data, și probabil nici ultima data, când PSD și PSD maghiar, adică UDMR fac înțelegeri de partid pe șest, care sunt deasupra intereselor României”, se arată într-un comunicat de presă al liderului deputaților PNL, Florin Roman.

Citește și: VIDEO 'Avem obligația să apărăm Constituția' - A început ședința Senatului în care se dezbate autonomia Ținutului Secuiesc

Potrivit sursei citate, „ PNL susține intervenția ferma si prompta a președintelui României, pentru ca o data pentru totdeauna sa se înțeleagă explicit ca pământul romanesc nu poate fi niciodată obiect de troc politic între PSD și PSD maghiar, adică UDMR.

PNL respinge ferm și categoric orice încercare de federalizare, mai ales ca in aceasta perioada, atât PSD cât și PSD maghiar, adică UDMR ar trebui sa fie preocupate pentru combaterea epidemiei de COVID, nu de sfârtecarea trupului sfânt al țării!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.