Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman: Singurul lucru bun din Legea bugetului de stat pe 2019 îl reprezintă majorarea alocaţiilor pentru copii

promptmedia.ro
Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman a declarat că singurul lucru bun din Legea bugetului de stat pe 2019, adoptată vineri de Parlament, îl reprezintă majorarea alocaţiilor pentru copii, el precizând că, după adoptarea acestui act normativ, liberalii nu se aşteaptă la "vreo schimbare majoră" pentru români, scrie Agerpres.

"Domnul Liviu Dragnea, adevăratul premier al României, m-aş fi aşteptat ca dumneavoastră să prezentaţi ceea ce a spus doamna prim-ministru pentru că de la dumneavoastră de pe Facebook am înţeles că viitorul sună bine. M-au rugat mamele să vă întreb cât de cinic poţi să fii ca să furi de la copii, cât de hoţ poţi să fii ca să furi de la copii, de la pensionari, de la primari. V-aţi trădat colegii, domnule Dragnea. Singurul lucru bun din acest buget adoptat foarte târziu este reprezentat de majorarea alocaţiilor pentru copii, pe care PNL a reuşit să o impună", a afirmat deputatul PNL, în plenul Parlamentului, după votarea proiectului bugetului de stat. 

Roman i-a acuzat pe cei din majoritatea parlamentară că nu au tratat "cu maximă seriozitate" amendamentele propuse de Opoziţie la proiectul bugetului de stat.

Citește și: Varujan Vosganian: Bugetul de stat pe 2019 este 'cel mai consistent din 1990 încoace'

"Este păcat, domnilor din majoritatea parlamentară, că nu aţi tratat cu maximă seriozitate amendamentele propuse de Opoziţie, cele care privesc educaţia, îmbunătăţirea serviciilor de sănătate, generalizarea unor programe naţionale pentru copii. Ştim că nu vă plac copiii, dar gândiţi-vă la after school şi la masa de la şcoală, precum şi la deblocarea unor proiecte de autostrăzi pe care cetăţenii şi românii le aşteaptă de ani buni. Bugetul a fost adoptat şi nu putem spune că ne aşteptăm la vreo schimbare majoră pentru români. Mor oamenii în spitale pentru că nu doriţi investiţii, pentru că vreţi în continuare să nu avem bani pentru medicamente, şcolile sunt condamnate la improvizaţii şi lipsuri. (...) Închei prin a vă spune, dragi colegi, că o instanţă vă va condamna, domnule Dragnea, pentru că aţi furat de la copii", a adăugat Florin Roman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.