Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Salam, SHOW de zile mari la 'nunta anului': Cine a fost sufletul petrecerii - FOTO

Florin Salam

Nunta fiului lui Liviu Dragnea a ţinut toată atenţia tabloidelor în acest weekend. Jurnaliştii de la Cancan scriu că acest eveniment s-a bucurat şi de prezenţa manelistului Florin Salam care le-ar fi cântat mirilor până la răsărit, potrivit b1.ro.

"Politicianul Codrin Ștefănescu a fost sufletul petrecerii! El a venit alături de iubita lui, Alice, și a dansat până în zori. Invitații nu s-au lăsat nici după răsărit. În jurul orei 6:20 dimineața, Codrin Ștefănescu, Paul Stănescu, dar și alți nuntași încă dansau pe muzica lui Florin Salam și nu dădeau semne de oboseală. Petrecerea a continuat chiar și după răsăritul soarelui, iar asta pentru că toți invitații s-au simțit excelent. Codrin Ștefănescu, iubita politicianului, Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu au stat la aceeași masă și s-au distrat toată noaptea", arată jurnaliştii de la Cancan.

Citește și: EXTRAVAGANȚĂ! Cât a costat meniul la nunta lui Dragnea Jr. - vol au vent cu păstrăv afumat, file de somon și vin de Porto

Evenimentul a avut loc la Palatul Snagov, iar la el au participat majoritea politicienilor din PSD, Liviu Dragnea invitând toţi parlamentarii, europarlamentarii, primarii importanţi şi preşedinţii de Consiliu Judeţean.

Florin Salam la nunta interlopilor PSD! Manelistul Codrin i-a dedicat lui Daddy să-i moară dujmanii de la Athenee Palace!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.