Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Secară, deputat PNL: Oprişan îi ţine pe vrânceni săraci, ca să îi poată manipula mai uşor

oprisan-ziuanews.ro

„Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprişan, îi ţine pe vrânceni săraci, ca să îi poată manipula mai uşor”, susţine deputatul PNL de Vrancea, Florin Secară.

„În timp ce Marian Oprişan se numără printre cei mai bine plătiţi oameni din judeţul Vrancea, locuitorii judeţului rămân cei mai prost plătiţi angajaţi din România”, a declarat parlamentarul liberal.

Secară îşi argumentează opinia: „Conform Inspecţiei Muncii pe baza informatiilor extrase din aplicatia Revisal, judeţul Vrancea avea , la începutul lunii martie a acestui an, doar 228 de angajaţi cu salarii brute de peste 5.000 lei pe lună, situându-se, din acest punct de vedere, pe ultimul loc între judeţele ţării.

Şi preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea se înscrie în categoria privilegiaţilor cu salarii brute de peste 5000 de lei pe lună, el mergând acasă anul trecut cu o indemnizaţie netă medie de preşedinte de 4617 lei pe lună. După douăzeci de ani cu Marian Oprişan preşedinte al Consiliului Judeţean, vrâncenii sunt la coada clasamentului, pe penultimul loc, şi dacă vorbim de salarii medii brute cuprinse între salariul mediu (2415 lei) şi 5000 de lei pe lună, doar 2059 de angajaţi din Vrancea înscriindu-se între aceste limite. În schimb, cei mai mulţi salariaţi din judeţ au salarii cuprinse între salariul minim şi cel mediu pe economie.“

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.