Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Talpan a pierdut procesul cu Gigi Becali - Juristul CSA Steaua trebuie să-i dea zeci de mii de euro patronului FCSB

prosport.ro
florin talpan

Florin Talpan trebuie să îi restituie 25.000 de euro lui Gigi Becali, plus cheltuieli de judecată. Juristul CSA Steaua a pierdut procesul în care Gigi Becali a solicitat Judecătoriei Dorohoi să întoarcă executărea prin care patronul FCSB îi plătuse lui Talpan 25.000 de euro.

Suma era stabilită în urma unui proces de calomnie din 2018. După ce a câștigat la Curtea de Apel București, Talpan l-a executat pe Gigi Becali, însă ÎCCJ a admis recursul patronului FCSB, a casat decizia și a trimis la rejudecare.

Potrivit ProSport, Talpan susţinea şi că a cheluit banii de la Becali, pentru a acoperi un credit. „Să dea banii, sunt banii mei, i-am dat și, acum, să mi-i dea înapoi. Ce să facem? Are el ceva proprietăți, o casă are, să o vândă! Să vezi acum ce o să fie la gura lui, că judecătorii sunt cum sunt, că au făcut, că eu dres. Ce să fac, sunt banii mei și-i vreau înapoi”, a recționat Gigi Becali, potrivit sursei menționate.

Hotărârea Judecătoriei Dorohoi poate fi însă atacată cu apel.

MINUTA:

„Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiate excepția lipsei dovezii calității de reprezentant, excepția lipsei calității de reprezentant, excepția nulității și excepția prescripției dreptului material la acțiune, invocate de pârâtul Talpan Florin-Costel. Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Becali George în contradictoriu cu pârâtul Talpan Florin-Costel.

Dispune întoarcerea executării silite efectuate în dosarul de executare silită nr. 176/2018 instrumentat de Biroul de executori judecătorești asociați Draganescu, Ionescu si Grafcenco pentru suma de 25.000 euro și suma de 1914,71 lei. Obligă pârâtul Talpan Florin-Costel la restituirea către reclamant a sumei de 25.000 euro (echivalentul în lei la cursul BNR din ziua plății) și 1914,71 lei. Cu drept de a formula apel în termen de 10 de zile de la comunicare.

Cererea se va depune la Judecătoria Dorohoi, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată, astăzi 15.06.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

Document: Hotarâre 15.06.2023.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.