Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Tănase: Eu îmi doresc să câştig un trofeu cu FCSB, dar dacă va veni o ofertă în iarnă nu se ştie

Fotbalistul Florin Tănase a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să câştige un trofeu cu FCSB, dar dacă în iarnă va veni o ofertă pentru el nu exclude posibilitatea de a pleca potrivit news.ro

“O luptă încinsă, cred că se va juca până în ultima etapă de play-off. Îmi doresc să joc în continuare bine şi dacă va veni o ofertă cu siguranţă o va accepta. Sunt fericit, muncesc zi de zi pentru a avea reuşite. Dar îmi doream mai multe goluri şi mai multe assisturi. Nu mă văd plecat, dar nu se ştie niciodată. Eu îmi doresc să câştig un trofeu cu FCSB, dar dacă va veni o ofertă în iarnă nu se ştie.”, a spus Tănase.

El a precizat că Astra Giurgiu, liderul din Liga I, are rezultate bune nu pentru că “face grătare”. “Nu vă gândiţi că cei de la Astra au rezultate pentru că fac grătare, Cu siguranţă se antrenează bine, îl cunosc pe domnul Andone”.

Tănase consideră că FCSB nu poate rata play-off-ul. “Îmi doresc să obţinem o nouă victorie, pentru că am avut un parcurs foarte bun în ultimul timp, exceptând meciul cu Astra de acasă. Cred că nu putem rata play-off-ul. Dinamo, nu ştiu ce să zic, au mai rămas puţine etape şi mai au nevoie de multe puncte. Păcat, pentru că mai erau două derbiuri în plus.. Dar, cine ştie? Poate se vor califica în play-off”.

FCSB va întâlni echipa FC Viitorul, duminică, în deplasare, de la ora 20.30, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.