Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florinel Coman: 'Când am luat acel cartonaş roşu şi ne-au dat golul trei ne-a fost teamă. Dar am intrat în repriza a doua cu gândul de a marca'

www.digisport.ro
Florinel Coman Viitorul

Fotbalistul Florinel Coman a declarat, joi seară, că eliminarea echipei FCSB din Liga Europa de către formaţia Alaşkert ar fi fost cea mai mare ruşine, potrivit news.ro.

Citește și: Adrian Năstase aruncă-n aer cazul crimelor din Caracal! Adevărul din spatele cortinei

“Da, ne-a fost frică. Când am luat acel cartonaş roşu şi ne-au dat golul trei ne-a fost teamă. Dar am intrat în repriza a doua cu gândul de a marca şi a fost bine. Am făcut nişte greşeli astăzi şi era să ne coste. Am intrat să ne calificăm în această seară, important este că ne-am calificat. Cu Botoşani am făcut un meci foarte prost, dar sper să ne trezim în următoarea etapă. Important e să ieşim din această pasă proastă. Eliminarea era cea mai mare ruşine”, a spus Coman la Pro X.

Citește și: Ultimatumul dat de Alexandru Cumpănașu: ‘Până mâine’

El a precizat că nu se teme de criticile lui Gigi Becali: “Nu, de ce să ne fie teamă, suntem obişnuiţi. Este normal: joci prost, eşti criticat”.

FCSB a fost învinsă, joi, la Giurgiu, cu scorul de 3-2 (3-1), de Alaşkert Erevan, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. În tur, FCSB s-a impus cu 3-0 şi, în faza următoare, va evolua cu echipa cehă Mlada Boleslav, primul meci disputându-l pe teren propriu, la 8 august, iar returul al 15 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.