Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florinel Coman (FCSB), promisiune fermă pentru Dinamo: 'Trebuie să câştigăm neapărat. Orice stelist îşi doreşte să aibă o victorie în faţa celor de la Dinamo'

www.gsp.ro
FCSB Florinel Coman, Florin Tănase

Fotbalistul echipei FCSB, Florinel Coman, a declarat că el şi colegii săi trebuie să câştige neapărat meciul din acest weekend cu Dinamo, din Liga 1, informează News.ro.

“Urmează un derbi, un meci foarte intens, pe care trebuie să îl câştigăm neapărat. Orice stelist îşi doreşte să aibă o victorie în faţa celor de la Dinamo. Este un meci deschis şi mergem încrezători să câştigăm. Primul meu derbi a fost foarte frumos, am câştigat. (...) Terenul va fi îngheţat la ora jocului, dar asta este, trebuie să intrăm, să câştigăm. Trebuie să intrăm ca şi cum nu s-a întâmplat nimic şi este primul meci”, a spus Coman, făcând referire la meciul din 12 septembrie, câştigat cu 6-0 de FCSB.

Florinel Coman, revenit recent pe teren după o accidentare gravă, a precizat că acum se simte mai bine, dar are nevoie de ritm de joc. “Mă simt mai bine, am nevoie de ritm de joc, de intensitate, de minute mai multe ca să-mi intru în formă. Sper să vină şi golul în poarta celor de la Dinamo”.

Echipa FCSB va întâlni formaţia Dinamo, duminică, în deplasare, de la ora 20.00, în etapa a XXIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. FCSB ocupă locul doi în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce Dinamo este pe 15, cu 12 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.