Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florinel Coman, înaintea partidei cu DAC 1904: 'Trebuie să fim cerebrali, avem meci şi la Bucureşti'

www.gsp.ro
FCSB Florinel Coman, Florin Tănase

Căpitanul echipei FCSB, Florinel Coman, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să dea dovadă de inteligenţă în partida cu FC DAC 1904 Dunajska Streda, din prima manşă a turului 3 preliminar al Europa Conference League la fotbal, având şansa să se califice la Bucureşti, în retur.

"Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă care e pe primul loc în campionat, dar am venit setaţi pentru a câştiga acest meci. Jucăm cu o echipă care e într-o formă foarte bună, dar vrem să ne facem jocul pe care ni-l dorim şi să câştigăm. Eu cred că trebuie să fim cerebrali, avem meci şi la Bucureşti, deci putem să ne calificăm şi în a doua manşă. Aşa cum am făcut şi meciul trecut. Dar noi vrem tratăm meciul la victorie, să punem presiune pe ei şi să ne întoarcem cu un rezultat bun la Bucureşti", a spus Coman, potrivit Agerpres.

El s-a arătat încrezător în şansele echipei sale de a se califica în grupele Europa Conference League: "S-a tras la sorţi, dar important este acest meci, să trecem mai departe. Eu cred că putem să ne calificăm în grupe, avem un culoar bun".

FCSB joacă miercuri, de la ora 20:30, prima manşă a turului 3 preliminar al Europa Conference League, cu DAC Dunajska Streda, în Slovacia, iar manşa secundă va avea loc la Bucureşti, pe 11 august.

Vicecampioana României, în cazul care va elimina echipa slovacă DAC 1904 Dunajska Streda, va juca în play-off cu Viking Stavanger (Norvegia) sau Sligo Rovers FC (Irlanda). Bucureştenii ar juca acasă primul meci (18 august), iar calificarea se va decide în deplasare (25 august).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.