Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Floyd Mayweather s-ar putea lupta cu Khabib Nurmagomedov: 'În junglă există un singur rege, iar acela sunt eu, fără îndoială! Te aștept' - VIDEO

Floyd Mayweather

Khabib Nurmagomedov a prins gustul victoriilor și nu vrea să se oprească la Conor McGregor. A pus ochii pe un alt nume mare din lumea boxului. L-a provocat pe Floyd Mayweather, care, la fel ca sportivul rus, este neînvins în ring.

Khabib Nurmagomedov l-a provocat pe Mayweather, declarând într-un video pe Instagram: "Hai Floyd. Trebuie să ne luptăm acum: 50-0 vs 27-0. Niciunul dintre noi nu a pierdut până acum, dar în junglă există un singur rege, iar acela sunt eu, fără îndoială. Eu sunt regele pentru că el (n.red. - Floyd Mayweather) nu a putut să-l bată prin KO pe McGregor, lucru pe care eu l-am făcut ușor. Așa că te aștept".

Citește și: Victorie pentru Liviu Dragnea-Cum este avantajat de OUG pe legile justiției

Nurmagomedov, campionul mondial UFC la categoria ușoară, l-a învins pe Conor McGregor, în runda a patra, prin KO. Finalul meciului a fost unul neașteptat, rusul a sărit gardul cuștii și l-a lovit pe unul dintre oamenii din staff-ul lui McGregor.

A urmat o bătaie generală, iar o persoană din anturajul lui Nurmagomedov, Zubaira Tukhugov, a intrat în cușcă și l-a lovit pe Conor.

După toate aceste evenimente, președintele UFC, Dana White, a decis să nu-i dea în ring centura lui Nurmagomedov şi i-a reținut pentru moment bursa de meci. Apoi, cei doi luptători au fost suspendați provizoriu de Nevada State Athletic Commission, începând cu 15 octombrie, până la finalizarea anchetei, iar membrii staffului rusului au fost și ei sancționați.

Unul dintre ei, Zubaira Tukhugov, adică cel care lovit pe McGregor, a fost scos din gala în care urma să lupte și el pe finalul lunii octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.