Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fluxul de petrol se oprește în conducta Batman-Dörtyol din Turcia din cauza unei scurgeri

convorbiri.ro
petrol

Importatorul de energie de stat din Turcia, Petroleum Pipeline Corporation (BOTAŞ), a anunţat joi închiderea supapelor care alimentează regiunea după ce a fost detectată o scurgere la aproximativ kilometrul 507 al conductei Batman-Dörtyol Crude Oil Pipeline aseară, scrie dailysabah.com.

Potrivit BOTAŞ, supapele care alimentau regiunea au fost închise în două minute de la detectarea scurgerii, oprind curgerea uleiului.

La fața locului a fost trimisă imediat o echipă de intervenție. Au fost create sisteme de bariere în trei puncte diferite pentru a preveni răspândirea petrolului și au fost luate toate măsurile de mediu necesare în ceea ce privește barajele, canalele de irigații și infrastructura de apă potabilă.

De asemenea, a mai spus că lucrările de curățare a mediului și repararea daunelor au început odată cu trimiterea în regiune a echipelor și echipamentelor necesare.

Conducta Batman-Dörtyol, lungă de 515 kilometri (320,01 mile), transportă țiței produs intern din provincia de sud-est Batman până la terminalul din Dörtyol din Hatay, în Golful Iskenderun, lângă Ceyhan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.