Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focar de COVID-19 la o firmă care îmbuteliază apă, în Sibiu: Epidemiologii au găsit patru cazuri pozitive

Twitter
covid 19 coronavirus

Este focar de COVID-19 la o firmă care aprovizionează cu apă în sistem watercooler în județul Sibiu, după ce epidemiologii au găsit patru cazuri pozitive. Programul de muncă al firmei a fost modificat, pentru a permite telemunca acolo unde este posibil, anunță MEDIAFAX.

Potrivit Prefecturii Sibiu, focarul de COVID-19 a apărut în cadrul unei companii furnizoare de servicii pentru aprovizionarea cu apă în sistem watercooler, respectiv o firmă care îmbuteliază apă plată pentru dozatoare din județul Sibiu.

Citește și: Avertisment dur! Doctor: ‘Vor fi și situații în care unii părinți își vor trimite copii la școală chiar cu febră’

„În urma raportului anchetei epidemiologice, focarul de infecție a evoluat cu 4 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, având o rată de atac de 6,34%, identificate în perioada 11 – 14 august”, a spus, luni, Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a identificat șapte contați ai cazurilor confirmate pentru care s-a dispus măsura de carantină la domiciliu.

De asemenea, s-a stabilit ca, zilnic, să se facă dezinfectarea tuturor spațiilor în care societatea își desfășoară activitatea (la sediu și în punctele de lucru) precum și a mașinilor de distribuție.

Citește și: Ludovic Orban îl face praf pe Alexandru Rafila: ‘Niciodată un guvern nu poate să impună aşa ceva’

„De asemenea compania testează săptămânal toți angajații pentru Ac IgM și Ac IgG, iar pentru cazurile pozitive se efectuează și testarea RT-PCR, iar angajatul este izolat până la primirea rezultatelor”, a mai spus Ștefan.

Programul de lucru al societății a fost defalcat în departamentele în care nu este posibilă telemunca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.