Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focar de Covid-19 la Şcoala de Agenţi de Poliţie 'Vasile Lascăr' din Câmpina: 19 elevi au fost depistați infectați

mediafax.ro
test COVID-19

Un număr de 19 elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina au fost depistaţi cu COVID-19 în cadrul testărilor efectuate premergător începerii probelor de examen aferente sesiunii de absolvire a seriei de elevi februarie - decembrie 2020, potrivit Agerpres.

Citește și: Kamara intervine sarcastic în scandalul acuzației de rasism asupra lui Colțescu: Sunt component al trupei Alb Negru. Oare am voie să mai spun așa?

Conform datelor comunicate, joi seară, de Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadrul unităţii de învăţământ, toţi cei 761 de elevi/candidaţi înscrişi la sesiunea de absolvire au fost testaţi cu testul rapid pentru infecţia cu SARS-CoV-2, 11 dintre ei fiind depistaţi pozitiv.

Citește și: Cozmin Gușă dă vina pe Traian Băsescu, pentru eșecul PMP de la alegeri! ‘Băse cel vinovat’

"S-a luat imediat măsura izolării acestora în spaţiile special amenajate de la nivelul şcolii de poliţie sau la domiciliu, în funcţie de situaţie. Ulterior, au fost efectuate şi teste PCR, prin autoritatea Direcţiei de Sănătate Publică Prahova şi Direcţiei de Sănătate Publică Olt, care, de asemenea, au fost declarate pozitiv COVID-19. În urma anchetei epidemiologice, s-a stabilit că mai sunt 8 elevi/candidaţi, contacţi direct ai celor depistaţi pozitiv. Pentru cei 19 elevi/candidaţi, a fost dispusă măsura izolării/carantinării, fiind informate direcţiile de sănătate publică din judeţele de domiciliu ale celor 19 persoane", precizează sursa citată.

Pentru cei 19 elevi va fi organizată o sesiune specială de absolvire, în cel mai scurt timp, respectându-se perioada legală de izolare/carantinare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.