Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focare de COVID-19 la două centre pentru protecţia copilului din Bistriţa-Năsăud

Twitter
covid 19 coronavirus

Testele efectuate în rândul beneficiarilor şi angajaţilor din centrele aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bistriţa-Năsăud au dus la identificarea, în ultimele 24 de ore, a două focare de COVID-19, potrivit datelor transmise duminică de Instituţia Prefectului, anunță AGERPRES.

Într-un centru pentru protecţia copilului există şapte cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul beneficiarilor, iar în altul au fost depistaţi pozitiv trei angajaţi.

Firea iese la atac după ce liderii PNL, USR și UDMR au ajuns la un acord: 'S-a împărțit ciolanul. L-au făcut mai lung și mai dolofan, să ajungă la toată lumea'

Tot în ultimele 24 de ore, au fost confirmate alte două cazuri de COVID-19 în instituţii de asistenţă socială: un angajat al unui centru de recuperare şi un beneficiar al unei unităţi medico-sociale din judeţ.

Printre cele 60 de cazuri noi de COVID-19 din Bistriţa-Năsăud se mai numără un ambulanţier şi un angajat al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.