Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOCARE de COVID în Vâlcea: 31 de infectați într-o singură zi

coronavirus COVID 19

Două focare de SARS-CoV-2, cu 31 de cazuri confirmate, au fost depistate în ultimele 24 de ore într-un centru de dializă privat şi într-un centru rezidenţial, de asemenea privat, din judeţul Vâlcea, se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Vâlcea remis vineri AGERPRES.

"În cadrul ambelor centre, DSP Vâlcea a declanşat anchete epidemiologice în care se urmăresc măsurile implementate de fiecare instituţie în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2, identificarea contacţilor direcţi ai cazurilor confirmate, emiterea deciziilor de izolare şi carantină pentru persoanele confirmate şi contacţii apropiaţi, recomandarea de măsuri ca dezinfecţia şi aerisirea spaţiilor, purtarea echipamentului de protecţie adecvat conform activităţii efectuate", se mai precizează în comunicat.

Citește și: Mărturia cutremurătoare a soției lui Emi Pian: ‘Totul a fost planificat. Ei și-au făcut planurile, și mi-au omorât bărbatul’

De la începutul pandemiei, în judeţul Vâlcea au fost confirmate 1.504 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, vineri fiind raportate 59 de cazuri noi.

În spitalele din judeţul Vâlcea sunt în prezent internate 91 de persoane cu COVID-19, dintre acestea 36 fiind asimptomatice sau cu forme uşoare ale infecţiei, 51 au forme medii şi 4 sunt internate în secţia ATI.

Au fost declarate vindecate 692 de persoane din judeţul Vâlcea, în toate aceste cazuri fiind vorba de pacienţi bolnavi care au fost internaţi în unităţi sanitare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.