Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focuri de armă în timpul unei curse ilegale pe o stradă din Chicago, soldate cu 3 morți

anews.com.tr
politia sua

Trei tineri au fost împușcați mortal și alți doi au fost grav răniți duminică dimineața devreme în timpul a ceea ce poliția din Chicago a numit o caravană de curse de stradă la care au participat aproximativ 100 de vehicule și care a ocupat o intersecție din partea de sud-vest a orașului.

Împușcăturile au avut loc în jurul orei 4 dimineața în Brighton Park, după ce caravana a blocat străzile care duceau la intersecție pentru curse de stradă ilegale, a declarat comandantul poliției din Chicago, Don Jerome, în timpul unei conferințe de presă. Persoanele ucise aveau vârste cuprinse între 15 și 20 de ani, a declarat Jerome, adăugând că se așteaptă ca cei doi răniți să supraviețuiască, informează anews.com.tr.

Poliția nu a făcut arestări imediate.

Caravanele care blochează străzile pentru curse de drag racing, mașini care întorc gogoși și fac "drifturi", sunt un "fenomen semi-recent în care se adună în diferite puncte ale orașului și au mai fost câteva aseară fără consecințe... până la acesta", a spus Jerome.

Membrul consiliului municipal pentru cartierul în care a avut loc împușcătura de duminică a declarat că poliția și alți oficiali ai orașului trebuie să acționeze mai agresiv pentru a închide astfel de caravane.

"Nu este vorba doar de distracție și jocuri pe stradă", a declarat consilierul Raymond Lopez reporterilor aflați la fața locului. "Vedem cum bandele și criminalitatea se alătură drifturilor și curselor de drag".

Lopez a spus că astfel de caravane sunt promovate pe Snapchat și alte rețele sociale, ceea ce face ca vehiculele să împacheteze străzile pe cel puțin un bloc în jurul intersecțiilor majore. El a spus că a fost prins în capcană de una dintre ele, descriind-o ca fiind ținut "ostatic pe drumul public".

Lopez a spus că orașul ar trebui să ia în considerare blocarea vehiculelor și apoi să le remorcheze.

Dar el a recunoscut: "Știm că ofițerii noștri fac tot ce pot, dar nu poți cere ca ofițerii să vină la un eveniment unde sunt literalmente 200 de persoane în mașini cu arme care se comportă ca niște proști".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.