Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focuri de armă lângă Bucureşti - Procurorii au dispus doar control judiciar după ce un tânăr a tras cu pistolul pe stradă

pistol

Un tânăr care a ameninţat o femeie, a aruncat cu pietre în direcţia acesteia şi a tras cu pistolul în plină stradă a fost plasat sub control judiciar de procurori. Incidentul a avut loc lângă Bucureşti, luni, la orele prânzului, iar Poliţia l-a făcut public abia azi.

OFICIAL:

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 12:50, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în satul Cozieni din comuna Găneasa, o persoană aruncă cu cărămizi într-o curte și trage cu pistolul.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari și polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe periculoase, pentru efectuarea de activități specifice, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Din primele verificări, a rezultat că apelanta ar fi fost amenințată de către 2 bărbați, în vârstă de 48 și 21 de ani, care, totodată, ar fi aruncat cu pietre în direcția reclamantei, în timp ce aceasta se afla pe stradă, iar unul dintre ei ar fi tras 3 focuri, în plan vertical, cu un pistol.

De asemenea, cei 2 bărbați au fost identificați și depistați de polițiști, fiind totodată conduși la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru cercetări.

În urma probatoriului administrat, polițiștii orașului Voluntari au reținut bărbatul în vârstă de 21 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept.

La data de 15 iunie a.c., dosarul a fost preluat de către polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov, pentru efectuarea de cercetări din competență, care l-au propus unității de parchet competente, cu propuneri legale, procurorul de caz dispunând măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.