Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fondul de investiţii Novalpina cumpără MaxBet

pariuri

Fondul de investiţii Novalpina Capital a cumpărat MaxBet, cel mai important jucător din industria românească a jocurilor de noroc, informează compania .

Tranzacţia marchează intrarea Novalpina Capital pe piaţa din România, fondul de investiţii fiind unul dintre cele mai puternice din Europa, cu active de peste un miliard de euro. Fondul are o prezenţă puternică în întreaga Europă, în mai multe domenii de activitate precum healthcare, B2B, software şi jocurile de noroc.

"MaxBet România, cel mai important jucător din industria românească a jocurilor de noroc, cu o cifră anuală de afaceri de peste 100 de milioane de euro, anunţă demararea unei etape de dezvoltare şi creştere accelerată ca urmare a finalizării procesului de achiziţie. În urma tranzacţiei, grupul MaxBet România va beneficia de expertiza şi experienţa Novalpina Capital, care are o prezenţă puternică în multiple domenii de activitate, cum ar fi healthcare, B2B, software şi jocuri de noroc", se precizează în comunicatul citat, informează Agerpres.

Înfiinţată în 2002, Maxbet România este lider de piaţă în industria de slot machines având 1400 de angajaţi şi 117 locaţii în 15 oraşe. În 2019, înainte de pandemia Covid-19, grupul avut o cifră de afaceri de 133 de milioane de euro.

"Vrem să inovăm, să ne extindem atât geografic, cât şi digital. Această tranzacţie coincide cu noi investiţii care ne permite să continuăm să creştem. Apartenenţa la un grup atât de puternic înseamnă suport strategic şi capital. Investiţiile nu se vor limita la deschiderea de noi locaţii, ci şi la crearea de valoare adăugată prin îmbunătăţirea experienţei clienţilor în sălile de jocuri MaxBet şi specializarea angajaţilor. Vorbim despre investiţii substanţiale pentru a dezvolta o companie într-un mod durabil şi responsabil. Vom continua să fim atenţi şi să investim în succesul programelor desfăşurate de Asociaţia Joc Responsabil, concentrându-ne pe educaţie şi prevenirea dependenţei de jocurile de noroc. Suntem şi vom rămâne reperul industriei jocurilor de noroc. Satisfacţia clienţilor, operaţiunile sustenabile şi responsabilitatea vor rămâne o prioritate", a declarat Ioana Bazavan, director general al MaxBet România.

Potrivit comunicatului, în ultimele luni, Maxbet a fost unul dintre actorii principali ai campaniei de comunicare pro-vaccinare a industriei jocurilor de noroc din România, prima campanie de acest tip finanţată exclusiv de un sector privat.

Totodată, pe partea de responsabilitate socială, MaxBet a alocat proiectelor CSR peste 3,4 milioane de euro, cu focus pe excelenţa şi inovaţia în medicina românească, respectiv îmbunătăţirea condiţiilor din sistemul medical.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.