Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foodpanda oferă curierilor geluri dezinfectante și blochează livrările în zonele de carantină

mancare nesanatoasa

Platforma de livrare de produse alimentare foodpanda.ro anunţă că va bloca livrările în zonele de carantină, precum spitalele de boli infecţioase sau, dacă va fi cazul, alte zone clar delimitate de autorităţi ce se află în aria de livrare, pentru ca livratorii să nu fie expuşi la niciun fel de risc de îmbolnăvire cu coronavirus.

Totodată, compania solicită curierilor să se spele pe mâini în mod constant şi le va oferi geluri de dezinfectare, în scopul prevenirii răspândirii coronavirusului, potrivit unui comunicat, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: SONDAJ CURS în București: Gabriela Firea domină plutonul. Traian Băsescu și Rareș Bogdan cei mai bine poziționați. Urmează jolly joker-ul Nicușor Dan

Compania a transmis luni clienţilor, curierilor şi restaurantelor partenere mai multe recomandări de prevenire a răspândirii coronavirusului. Astfel, foodpanda.ro îşi încurajează utilizatorii să aleagă plata cu cardul în locul numerarului.

"În ceea ce priveşte livratorii, foodpanda le solicită să se spele pe mâini în mod regulat şi le va oferi tuturor geluri de dezinfectare pentru a putea să se igienizeze cât mai des pe mâini. În plus, foodpanda oferă o procedură clară de igienizare zilnică pentru genţile livratorilor. Compania anunţă că va bloca zonele de carantină precum spitalele de boli infecţioase sau, dacă va fi cazul, alte zone clar delimitate de către autorităţi ce se află în aria de livrare, pentru ca livratorii să nu fie expuşi la niciun fel de risc de îmbolnăvire. În această perioadă, foodpanda va păstra în permanenţă active canalele de comunicare cu livratorii pentru a afla dacă există cazuri de persoane suspecte sau contaminate cu coronavirus", se precizează în comunicatul foodpanda.ro.

De asemenea, compania va pune la dispoziţia restaurantelor partenere un set special de reguli de bune practici cu privire la modul în care ar trebui să îşi păstreze igiena în pregătirea comenzilor.

Citește și: Sorina Matei ARUNCĂ ÎN AER cazul Sorinei Pintea: ce document ESENȚIAL lipsește din dosarul DNA

Platforma "le recomandă acestora să predea comanda doar dacă livratorul are asupra sa geanta specială pentru transport şi să sigileze comenzile. foodpanda va notifica partenerii să anunţe de urgenţă reprezentanţii companiei dacă observă cazuri de persoane suspecte sau confirmate cu coronavirus", se menţionează în comunicat.

Platforma este parte a grupului Delivery Hero şi colaborează cu peste 2.100 de restaurante din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Constanţa, Arad, Ploieşti, Oradea, Galaţi, Craiova, Sibiu, Piteşti, Târgu Mureş, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila şi Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.