Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forța Națională cere ca România să fie pe primul loc

romania

În mesajul transmis de Ziua Națională a României, Partidul Forța Națională spune că ”este timpul ca și România să fie pe primul loc în politica românească!” pentru că ”în aceste zile, în toată lumea, vocea patrioților care pun mai presus națiunea de interesele globale se face auzită din nou”.

Secretarul general al formațiunii, Mircea Găinușă, amintește că ”Partidul Forța Națională este formațiunea care luptă pentru păstrarea unității naționale și pentru apărarea valorilor și drepturilor națiunii române, încălcate flagrant în aceste vremuri tulburi!” și le urează tuturor românilor ”La Mulți Ani!” cu ocazia Zilei Naționale a României.

Citește și: Tăriceanu: 'Ziua Naţională este a tuturor românilor care-şi preţuiesc istoria şi identitatea'

Potrivit Forței Naționale ”Ziua de 1 Decembrie reprezintă o piatră de hotar în devenirea națiunii române și marchează împlinirea idealului de secole al poporului nostru de a se regăsi în cadrul fruntariilor aceluiași stat național unitar român”.

”Avem datoria ca români să ne amintim de jertfa înaintașilor noștri care și-au dat viața pentru ca 1 Decembrie 1918 să fie posibil, precum și de românii care și-au dat viața ulterior pentru ca împlinirea unității naționale, amenințată în atâtea ocazii, să rămână o realitate incontestabilă. Cu atât mai mult, în aceste momente de sărbătoare, avem datoria sfântă să dăm dovadă de patriotism pentru că pericolele la adresa statului național român sunt mai prezente ca niciodată”, se mai spune în mesajul partidului Forța Națională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.