Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forțele speciale sunt cu mitralierele în metrou și mașinile RATB: Așa va fi mereu / VIDEO

Bucureştiul pare un oraş liniştit, dar nu e chiar aşa. Cine a călătorit cu metroul încă din week-end a rămas surprins. A dat nas în nas cu jandarmii  înarmaţi. Luptatori antitero ai jandarmeriei romane patruleaza in toate garniturile de metrou din Capitala, inarmati cu pistoale mitraliera. Si in curand vor avea in vedere si transportul in comun de la suprafata.

Citeşte şi: Statul Islamic se autodistruge: Teroriștii au trecut la un alt nivel

In urma cu doar cateva zile, Serviciul Roman de Informatii dezvaluia ca teroristii ameninta infrastructura de transport dintr-o tara europeana. La noi, sustin autoritatile, nu exista motive de ingrijorare, insa prezenta jandarmilor confera o mai mare siguranta calatorilor. O prezenta neobisnuita in metroul bucurestean va da fiori dar si un sentiment de siguranta, deopotriva. Luptatorii Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei vor patrula in garniturile subterane si au misiunea de a interveni in forta daca situatia o cere.

Citeşte şi: Ea e cea mai frumoasă lunetistă musulmană: Soţul ei a plănuit asasinarea lui Vladimir Putin / FOTO

Coincidenta sau nu, aparitia unor militari inarmati si antrenati in trenurile de metrou vine la doar cateva zile dupa ce Serviciul Roman de Informatii si premierul Dacian Ciolos au vorbit despre cartele telefonice preplatite romanesti - utilizate pentru pregatirea unor atacuri teroriste in Europa. Mai mult, sustine serviciul secret: "Informatii recente indica lansarea de amenintari la adresa unor infrastructuri de transport dintr-o tara europeana de pe astfel de cartele." Asa ca din motive lesne de inteles, jandarmii vor sa fie vigilenti, iar oamenii care circula cu metroul sa fie in siguranta. Maior Irina Dragan, purtator de cuvant al Jandarmeriei Romane: "Aceste actiuni nu sunt o chestiune de noutate." Bine antrenati in lupta impotriva terorismului, luptatorii din jandarmerie iscodesc orice persoana ar putea fi o amenintare la adresa calatorilor. Jandarmi inarmati vor fi fi trimisi in misiuni de supraveghere si in autobuzele RATB, anunţă ProTV.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.