Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forbes: Lionel Messi a depășit toți sportivii de pe planetă la încasările pe anul trecut

Radu Pop
Digi24
Lionel Messi

Superstarul argentinian Lionel Messi a fost desemnat de revista Forbes drept sportivul cu cele mai mare câştiguri în ultimul an, recâştigându-şi poziţia de la luptătorul de arte marţiale mixte Conor McGregor, transmite DPA.

Jucătorul de 34 de ani al echipei franceze Paris Saint-Germain a câştigat 130 de milioane de dolari în ultimele 12 luni (perioadă încheiată la 1 mai 2022), potrivit Forbes, conducând în ierarhia sportivilor cu cele mai mari venituri, la fel ca în 2019. Forbes a făcut estimări ale veniturilor din salarii şi sponsorizări care sunt considerate la scară largă. Anul trecut, Messi a fost pe locul secund, după McGregor.

Pe locul al doilea pe această listă se află baschetbalistul american LeBron James, de la LA Lakers, cu 121,2 milioane de dolari, iar al treilea este fotbalistul portughezul Cristiano Ronaldo, de la Manchester United, cu 115 milioane de dolari.

LeBron James a spulberat astfel recordul pentru un jucător din NBA, 96,5 milioane de dolari, stabilit anul trecut.

În top cinci se mai află fotbalistul brazilian Neymar (PSG), cu 95 de milioane de dolari, şi baschetbalistul Stephen Curry, triplu campion al NBA cu Golden State Warriors, 92,8 milioane de dolari.

Tenismanul elveţian Roger Federer se află pe locul şapte (90,7 milioane), deşi a jucat doar şapte turnee în 2021, în timp ce McGregor a ieşit din top 10.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.