Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forbes: Topul actorilor cu cele mai mari încasări în 2017

forbes

Vin Diesel a fost desemnat de revista Forbes actorul care a generat cele mai mari încasări anul acesta, care se ridică la 1,6 miliarde de dolari, potrivit Variety și News.ro.

El a jucat anul acesta în cel de-al optulea lungmetraj al francizei "Fast and Furious", lansat în aprilie, ale cărui încasări au depăşit 1,2 miliarde de dolari la nivel internaţional.

Pe locul doi se află Dwayne Johnson, care a generat 1,5 miliarde de dolari. El a jucat în "Baywatch" şi în filmul recent lansat "Jumanji: Welcome to the Jungle".

Vedeta din "Wonder Woman", Gal Gadot, se clasează pe poziţia a treia, actriţa generând încasări de 1,4 miliarde de dolari, în timp ce Emma Watson a generat 1,3 miliarde de dolari.

Forbes a calculat topul actorilor care au generat cele mai multe încasări pe 2017 din vânzarea biletelor la nivel global. Actorii care şi-au împumutat vocea în filme de animaţie nu au fost luaţi în calcul.

Clasamentul este completat de Johnny Depp (1,1 miliarde de dolari), Daisy Ridley (1,08 miliarde de dolari), Tom Holland (888 de milioane de dolari), Chris Pratt (864 milioane de dolari), Chris Hemsworth (845 milioane de dolari) şi John Boyega (815 milioane de dolari).

Citeşte şi: Lovitură GREA pentru fratele unui primar PSD, în prag de An Nou: Omul de afaceri, trimis în judecată .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.