Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ford a lansat site-ul Family Fun Hub, cu activităţi recreative pentru copii, pe fondul pandemiei de coronavirus

Romania TV
bone bona copii

Compania Ford a lansat Family Fun Hub, un site special, cu activităţi recreative, pentru a veni în sprijinul copiilor şi părinţilor, în această perioadă petrecută în casă, conform unui comunicat remis, luni, AGERPRES.

"Cu grădiniţele şi şcolile închise de ceva vreme din cauza răspândirii COVID-19, nu rămân foarte multe activităţi la îndemâna părinţilor, pentru a-i ţine ocupaţi pe copii în aceste zile. Proiectat pentru a oferi copiilor, dar şi adulţilor, o modalitate de a trece mai uşor şi într-un mod mai distractiv peste această perioadă petrecută în casă, Ford Family Hub include o carte de colorat descărcabilă, diferite jocuri de tip 'Găseşte diferenţele', 'Labirint' sau 'Uneşte punctele', dar şi un videoclip care prezintă unele dintre cele mai bune jocuri pentru calculatoare şi console", se menţionează în comunicat, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Victor Ponta a atacat dur Guvernul: Acceptăm să fim mințiți și propagam minciuni

Ford Family Fun Hub va fi constant actualizat pe parcursul lunii aprilie cu alte activităţi şi lucruri distractive, inclusiv teste, animaţii, mai multe videoclipuri şi jocuri interactive. Acesta este localizat în mai multe limbi, printre care şi limba română.

Ford Motor Company este o companie globală cu sediul în Dearborn, Michigan. Compania proiectează, produce, comercializează şi furnizează o linie completă de autoturisme, camioane, SUV-uri, vehicule electrificate marca Ford şi vehicule de lux Lincoln, oferă servicii financiare prin Ford Motor Credit Company şi urmăreşte să ocupe poziţii de top în domeniul electrificării, vehiculelor autonome şi soluţiilor de mobilitate. Ford are aproximativ 190.000 de angajaţi în întreaga lume.

Citește și: Klaus Iohannis, despre rectificarea bugetară: Vom avea o situație complicată a bugetului

Ford Europa este responsabilă de producerea, vânzarea şi deservirea vehiculelor marca Ford pe 50 de pieţe individuale, având aproximativ 46.000 de angajaţi în unităţile proprii şi în asocierile în participaţie consolidate şi aproximativ 61.000 de angajaţi, dacă includem şi societăţile neconsolidate. Pe lângă Ford Motor Credit

Company, operaţiunile Ford Europa includ Divizia de servicii pentru clienţi Ford şi 19 unităţi de producţie (12 unităţi proprii şi şapte asocieri în participaţie neconsolidate). Primele autoturisme Ford au fost expediate în Europa în 1903 - în acelaşi an a fost fondată Ford Motor Company. Producţia europeană a început în 1911.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.